donderdag 31 mei 2012

Tapas for dinner

Net lekker tapas gegeten! We gingen met werk uiteten omdat een paar collega's weg gaan. Tapas eten vind ik altijd erg gezellig en er is altijd wel genoeg bij wat ik lust!! Ben wel blij dat ik niet zo gek ben op vlees, we kregen eerst een schaal met vleeswaren waar iedereen dan met zijn handen aan zit. Daar doe ik niet aan mee. Ben wel dol op vis en kip. Gelukkig had iedereen toen vorkjes en ik schep altijd meteen zoveel mogelijk op, zodat ik weet dat niemand anders er aan heeft gezeten. Dat vind ik wel wat jammer bij tapas eten, iedereen zit met zijn bestek en handen in het eten. Maar goed soms moet je ook niet teveel nadenken over dat soort dingen, in ieder geval heerlijk gegeten. Ben eerst altijd bang dat het niet genoeg is, maar zat goed vol :)

We hadden heerlijke aubergine met honing, ansjovis met een krokant laagje, gekruide kip, patatas bravas, warme en koude groenten.... Muy agradable!
  En toetjes!! Belangrijkste gerecht van de avond.
Had een crema catalana en een collega had een heerlijke limoen taart. Vond echt zo heerlijk uitzien, ga snel weer heen om ook die taart te eten.

3 opmerkingen:

 1. Yummy, yummy in my tummy.
  http://www.youtube.com/watch?v=ozqfOzqMvlQ
  :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha so funny, they should make a modern remix of it

   Verwijderen
 2. The food looks yummy and great!

  Arra
  theprincessonthebrink.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for taking the time to leave a comment! Love reading them and to discover new blogs.